KAYSERİ / MELİKGAZİ - Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ATASÖZLERİ VE DEYİMLERİ ÖĞRENME KULLANMA ÇALIŞMASI YAPILDI.

Ock

Tayin Sebebi  ile Okulumuzdan Ayrılan Öğretmenlerimize Yeni Görev Yerinde Başarılar Dileriz.

Ock

Ara

Okulumuzda düzenlenen 22-29 Aralık Mehmet Akif ERSOY'u anma haftası etkinliklerinde gerçekleşen kompozisyon yarışmasında 9/D sınıfı öğrencilerinden Kardelen GALİTEKİN 1.olmuştur. Okul idaremiz öğrencimizi ödüllendirmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Mehmet Akif Ersoy MTAL ailesi bir araya gelerek yemek yedi,  Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Kas

Okulumuzun bahçesinde tutmayan, kuruyan ağaçlarimizin yerine yenilerini dikerek yeşil bir çevre oluşmasi adina ağaçlandırdık.

Kas

Okulumuzda, Atamızın ebediyete intikalinin 85. yıldönümü münasebetiyle anma programı gerçekleştirildi. 10-C sınıfı öğrencilerimizin sunduğu oratoryo gösterisi beğeni topladı. Atamızın ve ülkemizin bugünlere gelmesinde katkısı olan bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Saygıyla anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100. Yılı okulumuzda düzenlenen coşkulu bir programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan törende Okul Müdürümüz Zeynep GENÇ'in günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Öğrencilerimizin okuduğu şiirlerin ardından okulumuzda düzenlenen Kaleli Yakan Top turnuvasında birinci olan 10/C sınıfı öğrencilerine Okul Müdürümüz Zeynep GENÇ'in tarafından madalyaları takdim edilerek programımız sona erdi.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI, OKULUMUZDA YAPILAN AÇILIŞ PROGRAMIYLA BAŞLADI.

Eyl

Emektar Öğrermen, Çok Eski Kayserili, Yıllarını Eğitime Adamış Emektar Öğretmenimiz Mustafa İlhan'la Senebaşı Seminer Çalışmalarımız Çerçevesinde Bir Söyleşi Gerçekleştirildi.