KAYSERİ / MELİKGAZİ - Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Battalgazi Mahallesi Çeşmeli Caddesi NO 2 Melikgazi / Kayseri
Vizyon
İnanıyoruz ki; Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir. İnanıyoruz ki; Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki; Biz birbirimizi öğrencilerin , velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde yüreklendirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki; Biz , hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki; Biz , birbirimize ve kendimize güveniriz. Her öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki; Biz farklıyız. Yetenekli , enerjik , coşkulu ve üretkeniz.
Misyon
İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli , öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda , herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki; Okulumuzda sevgi , saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. İstiyoruz ki; Okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekleri yerine getirmede endişeleri olmasın.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Ders Başlama: 08:30 Ders Bitiş: 17:15
Ulaşım
Araba, Otobüs: Şehir merkezinden Esenyurt ve Osmanlı otobüsleri ile ulaşım sağlanır.
Battalgazi Mah. Çeşmeli Cad. No:2 Melikgazi-KAYSERİ
2 km
Kontenjan Bilgileri
ADALET ALANI 9. SINIF:0 10.SINIF:3 11. SINIF:6 12. SINIF:5 BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI ALANI 9. SINIF:0 10. SINIF:13 11. SINIF:12 12. SINIF:8 MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI 9. SINIF:1 10. SINIF:10 11. SINIF:13 12. SINIF:14
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı %20 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı %15
Proje Çalışmaları
İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmakta olduğu projeler düzenli bir şekilde takip edilmektedir.