KAYSERİ / MELİKGAZİ - Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MESLEK LİSELERİ YARIŞIYOR ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI

Mrt

2.Dönem 1.Yazılı Tarihleri Belli Oldu .

Mrt

KUTADGU BİLİG OKUMALARI YARIŞMA ŞARTNAMESİ  BU LİNKE TIKLAYARAK BİLGİ EDİNEBİLİRSİNİZ.

Şbt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma dolayısyla okulumuzda “ İSTİKLAL MARŞIMIZI  EN GÜZEL OKUMA “yarışması düzenlenecektir. Hazırlanan öğrencilerimiz Okul jürimiz karşısında performanslarını sergileyecek olup kazanan öğrencimiz 12 Mart Anma töreninde açıklanacak ve performansını  sergileyecektir.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında ocak ayı eylem planı çerçevesinde lise öğrencilerine yönelik "Hikaye/Deneme" Yarışması düzenlenecektir. Son Başvuru: 12.01.2024

Ara

Mehmet Akif Ersoy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 2023‐2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak 2. Sınavlarının Aşağıda belirtilen tarihlerde yapılmasına karar verilmiştir. Tüm öğrencilerimize sınav tarihlerini dikkatli bir şekilde incelemeleri duyurulur.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sınıf Veli Toplantı tarihleri belli olmuştur. Velilerimizin bilgisine.